O Projektu Moje Gibanje

Blog »Moje Gibanje« je zasnovan kot prostor srečevanja naših čudovitih enkratnih teles, s pestrim naborom zanimivih prispevkov na temo poškodb in rehabilitacije.

Profilna Slika

Teja Ličen, mag. kin.

Zdravo,

sem magistrica kineziologije, ki z entuziazmom in vnemo pomagam sebi in drugim udejanjiti polni potencial gibanja in dobrega počutja.

Gibanje je univerzalno in v Sloveniji ter tujini sem do sedaj imela priložnost sodelovati z otroci, otroci s posebnimi potrebami, odraslimi, profesionalnimi športniki, rakavimi bolniki itd.

V zadnjih treh letih sem v vlogi kineziologinje in raziskovalke na Inštitutu za športno medicino v Mariboru izvajala športno diagnostiko, vodila rehabilitacijske programe za športnike in rekreativne posamenike ter proučevala vpliv različnih tipov vadbe na človeški živčno-mišični sistem.

Moj lasten prostor sem poimenovala »Moje Gibanje« in ga zasnovala kot prostor srečevanja naših čudovitih enkratnih teles. Program 1-1 osebni trening sem oprla na številne pozitivne izkušnje strank z motivacijo za spremembe in željo po daljnosežnem preoblikovanju gibanja, vse ob spremljavi pestrega nabora blogovskih prispevkov na temo poškodb in rehabilitacije.

Medtem ko nam nekateri gibi ne ustrezajo, so drugi kot prikrojeni za naše telo. Zakaj?

Pin It on Pinterest