Povrni Si Umetnost Aktivnega Življenja

Tukaj sem, da ti pomagam.

Si v bolečnah?

Bi rad odpravil bolečino?

Bi se rad bolje gibal?

Se želiš lažje gibati?

Ne veš kje začeti?

Ne veš kje začeti?

Verjamem da ti je lahko težko, saj v malemu morju informacij in trenerjev človek težko najde sebi ustreznega.

Spoznaj 5 temeljev mojega 1-1 osebnega treninga, popolnoma prilagojenega enkratni zgodbi tvojega telesa.

Tvoje telo pripoveduje enkratno zgodbo. Na začetku s preprostimi gibalnimi testi enostavno prepoznava, kaj potrebuješ in oblikujeva program po tvoji meri.

Tvoji gibalni cilji so skrivna sestavina najinega celotnega programa. S posluhom za tvoje telo razvijeva gibe, o katerih sanjaš že dolgo časa.

Pravilen način dihanja omogoča večji obseg giba, izboljša vzdržljivost, ter proizvodnjo sile, zato  se bodo osnovne vaje pravilnega vdiha in izdiha naravni del najine poti.

Konsistentnost in vztrajnost obrodita prave rezultate, najina redna medsebojna komunikacija pa nama bo omogočala vadbo spotoma prilagajati tvojemu počutju.

Ponotranjenost pridobljenih informacij in vaj je moj ključ za vse vas.

Moj namen je vsakega izmed vas naučiti osnovnih principov na način, da jih boste sposobni uporabiti in aplicirati v svoje gibanje in treninge tudi po temu, ko se najina skupna zgodba konča. 

Cenik Storitev

Čas je, da tvojemu telesu nekdo prisluhne in pri temu ti lahko pomagam.

Zakaj Bi Se Odločil Za Trening Z Mano?

Leta študija in izobraževanj, so mi pomagala osvojiti poglobljeno razumevanje biomehanike telesa, ter vse skupaj povezati v eno celoto, ki mi pomaga pri razumevanju izvora posameznikovih težav, ter na podlagi tega izbrati ustrezne vaje.

Ker imam rada besedo “Zakaj?”…..na primer: zakaj te tam boli ko narediš tisto vajo, oziroma zakaj si se počutil slabše po počepih, a bolje po mrtvih dvigih? Vse to mi pomaga posameznikovo telo umestiti v prostor ter ga bolje razumeti kako se giba.

Ti bom na voljo za morebitna vprašanja in dvome, kar nama omogoča konstanten napredek.

Mnenja Strank

“Rehabilitacija po operaciji kolena z Tejo Ličen je bila na vrhunski ravni. Vse vaje, ki sem jih izvajal so bile natančno obrazložene in tudi predstavljene v praksi. Natančno je bilo opredeljeno tudi katera mišična skupina deluje pri posamezni vaji. Predstavila je tudi vaje, katerih v preteklosti še nisem zasledil in so se izkazale za ključne pri sami pripravi za vrnitev v šport. Občutek v kolenu in tudi splošna pripravljenost je bila iz tedna v teden vse boljša kar sem čutil tudi pri izvajanju vaj ter pri sami vrnitvi v šport. Kadarkoli sem imel vprašanje ali nejasnost je Teja z veseljem takoj priskočila na pomoč kar je definitivno vsakemu športniku v veliko podporo. Nedvomno bom vse vaje, ki sem jih izvajal z Tejo uporabljal tudi v prihodnje.”

Jan Maroh

RK Drava Ptuj

“Brez strokovne pomoči Teje mi ne bi uspelo se vrnit na svetovno sceno juda po težji poškodbi kolena. Delo z njo je bilo zelo naporno a sem užival v vsakem treningu ki sem ga z njo opravil. Teja zraven strokovnega znanja prinese zraven na trening veliko dobre volje in smeha saj doben trening ni bilo tečno in vidi se da je z vsem srcem pri stvari. Hvala Teja!”

Enej Marinič

Judo Klub Branik Maribor

“S Tejo sodelujeva že kar nekaj časa. S svojo strokovnostjo in pristopom do novejših metod treningov mi je pomagala pri rehabilitaciji številnih nogometašev NK Maribora. Igralci so deležni strokovne obravnave tako iz vidika fizične priprave, testiranj in same rehabilitacije. S posvečenostjo in natančnostjo ter dozo humorja, poskrbi da igralci s treningov odhajajo zadovoljni. Upam, da bova najino uspešno sodelovanje nadaljevala in pomagala nogometašem doseči svoje cilje.”

Milan Vulovič

Kineziolog NK Maribor

“Moja pot me je pripeljala do Teje ob pretrganju ahilove tetive na treningu. Po operaciji in rehabilitaciji v UKC-ju v Mariboru sva začela z treningi 2x na teden. Pozitivno sem bil presenečen nad njeno zagnanostjo, znanjem in strukturiranjem treningom. Sam rad vem zakaj neke stvari počnem in Teja je znala te stvari tudi zelo dobro razložit tako da je imela vsaka vaja točno določen namen in smisel. Treningi so bili naporni tako fizično in tudi mentalno saj skozi rehabilitacijo enostavno moraš premikati svoje meje, če želiš se spet vrniti v svoje optimalno stanje a hkrati sem tudi neizmerno užival saj je bil viden napredek in Teja je tudi izjemno energetsko pozitivno naravnana in ti da še kako potrebno energijo, da lahko greš skozi celoten proces rehabilitacije lažje kot sicer. Opazi se, da dela to kar dela s srcem in zagnanostjo zraven tega pa je še zelo odprta za nove izzive in tudi zelo rada širi svoje znanje glede različnih načinov rehabilitiranja, poleg tega pa ne daje poudarka le na človeško telo kot samo ampak gledat na poškodbo skozi celosten objektiv vseh področji, katera bi lahko vplivala na izboljšanje rehabilitacije.”

Nino Irgolič

NK Maribor

“Zaradi poskodbe kolena in skolioze treninge obiskujem skoraj eno leto. Napredek je dobro opažen, v vsakdanu je prisotne tudi manj bolečine. Izbira med vajami je raznovrstna ter vsaka je zelo jasno obrazložena. Trud, ki ga Teja nameni, da bi bil rezultat najbojši, je ogromen, zaradi česar se ji lahko iz srca zahvalim.”

Petra K.

“S kineziologijo sem se prvič srečal s vključitvijo v študijo po rekonstrukciji ACL, kjer je Teja vodila moj program vadbe. Na podlagi napredka tekom študije sem se odločil s Tejo nadaljevati, ter tako z njo sodeloval dobrih 6 mesecev. Tekom procesa sem bil deležen super motivacije, kar mi je pomagalo iti preko meja v svoji glavi, zaradi česar sem opazil tudi vsesplošno boljše počutje in telesno pripravljenost. Za dosežene rezultate, ter vložen čas in trud, sem ji več kot hvaležen. Njena strokovnost je neizpodbitna, saj ko sem imel pri kateri vaji težave z izvedbo (bodisi zaradi počutja), sva isti cilj dosegla z izvedbo druge vaje. Vsakomur, ki me povpraša po mnenju kje poiskati ustrezno pomoč v času rehabilitacije poškodb, priporočam trenažni proces s Tejo, ki svoje delo opravlja vrhunsko.”

Luka P.

Pin It on Pinterest