O Projektu Moje Gibanje

Blog »Moje Gibanje« je zasnovan kot prostor srečevanja naših čudovitih enkratnih teles, s pestrim naborom zanimivih prispevkov na temo poškodb in rehabilitacije.
Profilna Slika

Teja Ličen, mag. kin.

Zdravo,

sem magistrica kineziologije, ki z entuziazmom in vnemo pomagam sebi in drugim udejanjiti polni potencial gibanja in dobrega počutja.

Gibanje je univerzalno in v Sloveniji ter tujini sem do sedaj imela priložnost sodelovati z otroci, otroci s posebnimi potrebami, odraslimi, profesionalnimi športniki, rakavimi bolniki itd.

V zadnjih treh letih sem v vlogi kineziologinje in raziskovalke na Inštitutu za športno medicino v Mariboru izvajala športno diagnostiko, vodila rehabilitacijske programe za športnike in rekreativne posamenike ter proučevala vpliv različnih tipov vadbe na človeški živčno-mišični sistem.

Moj lasten prostor sem poimenovala »Moje Gibanje« in ga zasnovala kot prostor srečevanja naših čudovitih enkratnih teles. Program 1-1 osebni trening sem oprla na številne pozitivne izkušnje strank z motivacijo za spremembe in željo po daljnosežnem preoblikovanju gibanja, vse ob spremljavi pestrega nabora blogovskih prispevkov na temo poškodb in rehabilitacije.

Teja-Ličen-Magistrica

Magisterij Kineziologije

Certifikat

FRC Licenca

Pin It on Pinterest